Vores ydelser

Med udgangspunkt i dine og din virksomheds behov og ønsker for økonomisk, finansiel og revisionsmæssig rådgivning, engagerer vi os i en personlig, åben og ærlig dialog.

Første møde gratis

For at skabe et godt udgangspunkt for et samarbejde, tilbyder vi dig et gratis møde, hvor ønsker og krav til et samarbejde kan afstemmes. Samtidig giver det os mulighed for at lære dig og virksomheden at kende, hvilket er en forudsætning for, at vi kan give dig den mest optimale rådgivning og sparring i hverdagen.

Revisions- og regnskabsmæssig assistance

Gennem revisionen sikres, at din virksomheds regnskab giver et retvisende billede samt at lovgivningen overholdes. På baggrund af vores arbejde vil vi ofte kunne give rådgivning og anbefalinger, der kan sikre mere effektive forretningsgange, og dermed medvirke til bedre resultater for dig og din virksomhed.

Økonomisk rådgivning

Vores partnere og erfarne medarbejdere har en bred erfaring inden for økonomisk rådgivning, som du har mulighed for at trække på i et fremtidigt samarbejde.

Ledelsesmæssig sparring

I en hverdag, hvor du som ejer / leder i en mindre eller mellemstor virksomhed ofte er alene om beslutningerne, kan vi bidrage med sparring om dine ledelsesmæssige eller strategiske udfordringer.

Skat, moms og afgifter

Vi tilbyder dig og din virksomhed en proaktiv rådgivning. Det giver dig sikkerhed for, at du ikke betaler mere i skat, end du behøver.

Bogføring / lønadministration

For mange virksomhedsejere er en række af de administrative opgaver i en virksomhed et nødvendigt onde, når man driver virksomhed. Vi tilbyder at assistere med en række af disse administrative opgaver f.eks. bogføring eller lønadministration, så du kan fokusere på selve kerneforretningen.

Selskaber

Vi har en bred erfaring med at rådgive og servicere selskaber og deres ejere. Vi kan assistere lige fra starten med etablering, gennem vækst og de daglige udfordringer til selskabet har udtjent sit formål og skal afvikles.

Personlige virksomheder

En væsentlig grundsten i det danske erhvervsliv er de personlige virksomheder, og vi står parat med vores erfaring til at servicere dig og din virksomhed med det administrative, så du kan fokusere på dine stærke sider og udvikle virksomheden hurtigere.

Iværksættere

Som iværksætter har du naturligt fokus på at udvikle dit produkt eller din ydelse. Hos Revision Vadestedet kan vi hjælpe dig med at skabe det administrative fundament for virksomheden, således at du får nemmere ved at styre driften og likviditeten samt tilbyde økonomisk og skattemæssig assistance tilpasset dit behov.

Andelsbolig- og ejerforeninger

Vores team af specialister tilbyder alle former for revisions-, regnskabs- og rådgivningsmæssig assistance til alle størrelser af andelsbolig-, ejer-, grundejerforeninger og gårdlaug.

Organisationer

Vores team af specialister tilbyder alle former for revisions-, regnskabs- og rådgivningsmæssig assistance til organisationer, herunder udarbejdelse og revision af projekt- og tilskudsregnskaber.

Fjernsupport

Vi kan via vores it-systemer ”overtage” din skærm og hjælpe dig, hvis du er kørt fast med bogføring, indberetning eller lignende.

Vi anvender TeamViewer til fjernsupport som kan hentes via følgende link Hent TeamViewer her

Kontakt os

Har du på baggrund af denne side yderligere spørgsmål, eller ønsker du svar på andre spørgsmål end der er besvaret kan du kontakte os for yderligere informationer

Kontakt os her