Om os

Revision Vadestedet er et godkendt rådgivnings- og revisionsfirma med speciale i mindre og mellemstore ejerledede virksomheder, andelsbolig- og ejerforeninger samt organisationers behov for kvalificeret rådgivning og assistance inden for bogføring, regnskab, revision, skat og budgettering.

I mere end 80 år har revisorer fra Revision Vadestedet leveret kvalitetsydelser til det danske erhvervsliv.

Med 20 engagerede medarbejdere, der tilsammen har mere end 260 års erfaring i revisionsbranchen, står vi klar til at servicere dig og din virksomhed.

Vi tager vores del af ansvaret for, at der løbende uddannes nye medarbejdere til branchen. På den måde sikrer vi, at vi har et spænd i erfaring og timesats på vores medarbejdere, således at vi kan bemande opgaver med et team af medarbejdere, der sikrer at opgaverne kan løses kvalificeret og til en konkurrencedygtig pris.

Vi arbejder sammen i mindre teams, således at vi er flere der kender den enkelte kunde. På den måde har du altid mere end én indgang til os, så du hurtigt kan få afklaret de udfordringer, som du måtte have.

Samtidig er vi flere der kender dig og din virksomhed og kan være opmærksomme og give dig besked, når der kommer nye regler / muligheder, som er relevante for dig eller din virksomhed.

Med udgangspunkt i dine og din virksomheds konkrete behov og ønsker for rådgivning, engagerer vi os i en personlig, åben og ærlig dialog.

Forståelse og indlevelsesevne er nøgleord, når du vælger at samarbejde med Revision Vadestedet.

Mission og vision

Mission

Vores mission er at være fortrolig samarbejdspartner og servicere dig og din virksomhed i øjenhøjde.

Vision

  • At vores kunder anser os for en god samarbejdspartner
  • At yde assistance og rådgivning på et højt niveau
  • At yde en god service
  • At udføre opgaverne i ordentlig tid og til en konkurrencedygtig pris
  • At være en god arbejdsplads
  • At efterleve faglige standarder og de af standen udstedte retningslinjer for god revisorskik

Samarbejdspartnere

I en organisation af vores størrelse, kan vi ikke have specialafdelinger inden for alle tænkelige områder, som kan være relevante for dig som kunde.

Det betyder ikke, at du er nødt til at søge råd andre steder, hvis det måtte blive aktuelt, for vi har gennem tiden opbygget et netværk af specialister omkring os, som vi kan trække på, såfremt det måtte blive aktuelt.

Besøg vores samarbejdspartnere

For at sikre vores kunder muligheden for den bedst tænkelige rådgivning og sparring inden for skat, moms og afgifter, har vi i mere end 15 år samarbejdet med nogle af Danmarks bedste uafhængige skatte-, moms- og afgiftseksperter.

Historie

Tidslinje

1936

Revisionsfirmaet blev etableret af registreret revisor V. M. Hansen og havde i mange år adresse på Ahornvej i Næstved.

1969

Revisionsfirmaet blev overtaget af registreret revisor Hans Vejlesby og havde til huse på Slagelsevej i Næstved.

2003

Revisionsfirmaet blev overtaget af registreret revisor Ebbe Jensen og firmaet skiftede navn til Vejlesby og Jensen, Registeret Revisionsaktieselskab.

2008

Revisionsfirmaet flyttede fra Slagelsevej til Vadestedet 6 i Næstved. Revisionsfirmaet Olsgaard og Seeding fra Rønnede blev overtaget og medarbejderne flyttede til Næstved. Samtidig skiftede firmaet navn til Revision Vadestedet, Registreret revisionsaktieselskab.

2011

Revisionsfirmaet Ole Traberg fra Præstø blev overtaget og medarbejderne flyttede ligeledes til Næstved.

2013

Statsautoriseret revisor Leif Stolberg-Rohr Nørskov indtrådte som partner og firmaet skiftede navn til Revision Vadestedet Godkendt Revisionsaktieselskab.

2018

Revisionsfirmaet blev optaget som fuldgyldigt medlem af INAA Group (International Association of Independent Accounting Firms), et internationalt netværk af uafhængige revisionsvirksomheder, som eneste repræsentant i Danmark.